Timber by EMSIEN 3 Ltd BG

a Zazziról

A 2005-ben Solymáron megnyitott, majd 2013 májusától a Budapest III. kerületben működő Zazzi cukrászda tulajdonosai Varga Margit és Dr. Erdős Melinda. Cukrászdánk különlegességei a francia ihletésű sütemények, a macaron, a gyümölcs-, csokoládé- és karamellhabok, melyek Magyarországon ritkaságnak számítanak. Ezek mellett azonban a házias sütemények és a hagyományos magyar cukrásztermékek is megtalálhatók választékunkban. Egyedi igények szerint készítünk tortákat esküvőkre és más rendezvényekre is.

Cukrászati filozófiánk lényege, hogy kiváló minőségű alapanyagokból – igazi gyümölcsből, elsőosztályú csokoládéból stb. –, kézműves jelleggel dolgozunk. Célunk, hogy egyedi, esztétikailag is kívánatos, Magyarországon ritkaságnak számító süteményekkel ismertessük meg ínyencségekre fogékony vásárlóinkat.

Üzletünkben sós és édes süteményeink mellett kávé, forró csokoládé és fagylalt-különlegességekkel várjuk vendégeinket. Természetesen süteményeink elvitelre is megvásárolhatók.
Vállaljuk rendezvényekre - esküvők, születésnapok, évfordulók, vállalati események stb. - torták készítését, illetve édes és sós sütemények szállítását, egyedi igények szerint.
Megrendelését keddtől vasárnapig 10-18 óra között személyesen üzletünkben, vagy a 240-0688-as telefonon várjuk.

Reméljük, Önt is hamarosan a Zazzi cukrászda törzsvásárlói között köszönthetjük. Jó étvágyat!